Цртеж со лак
Цртеж со лак
Дијаграм на лачен сегмент
Дијаграм на лачен сегмент
Лачни сегменти
Лачни сегменти
Детален цртеж
Детален цртеж

Исечете го аголот преку делот 18°
Број на детали 5 парчиња
Минимална ширина на дел 0.124 м     (124 мм)


© www.zhitov.ru