Panjang lombang nu: 6 m
Wewengkon lombang nu: 3.6 méter pasagi
volume lombang nu: 3.6 méter kubik

volume net: 2.88 méter kubik
volume lamping: 0.72 méter kubik

expenses
Biaya digging lombang a: 1800
Biaya ngaleupaskeun taneuh: 720

dina total: 2520




© www.zhitov.ru