3D


Wewengkon lanté 27 m2

Rincian panjang 6000 mm - 2 PCS.
Rincian panjang 4400 mm - 11 PCS.
Rincian panjang 500 mm - 4 PCS.
Rincian panjang 550 mm - 36 PCS. (9*4)

Total panjang wincik 82200 mm (82.2 m)
Volume kayu 0.62 m3 atawa 14 potongan 6 m
Volume antara katinggaleun jeung jumpers 3.43 m3 (pikeun bahan insulasi panas)

Sambungan ahir lag ka lag 22 PCS. (pikeun fixture)
Ahir Connection jumper ka log 80 PCS. (pikeun fixture)
Total sambungan ahir 102 PCS. (pikeun fixture)

Jumlah jajar floorboard nu 45
Volume floorboard nu 1.35 m3 atawa 45 potongan 6 m

Jumlah Jajar "subfloors papan" - 38
Papan polumeu 0.56 m3 atawa 38 potongan 6 m




© www.zhitov.ru