Itungan tangga logam jeung turn of 180 derajat jeung zigzag bowstring

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

Léngkah dina bowstring luhur C1
Léngkah pikeun nurunkeun string nu C2
Tali T

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga W
rubak E

Nu ketebalan tina léngkah Z
protrusion F

Nu ketebalan tina bowstring nu A
Lebar string G











Itungan tangga logam jeung rotasi 180 derajat jeung zigzag bowstring


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
W - Lebar tangga
E - rubak
F - Hambalan proyéksi
T - jumlah bowstrings
C - Jumlah léngkah
Z - Nu ketebalan tina léngkah
A - Nu ketebalan tina bowstring nu
G - Lebar string



SP - Nangtukeun posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua.
LR - Setel arah recovery. Pikeun tangga teken.



Fitur.

Itungan struktur staircase baja nyaman jeung turn of 180 derajat.
Nangtukeun jumlah bahan.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar lengkep jeung diagram sakabéh unsur tangga logam.



Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Services disadiakeun ku loka www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов