Total tangga gambar


léngkah gambar template


teken bowstring nu


Rujukan
Simpangan ti rumus genah ka 31.4%
  • Kami ngarékoméndasikeun pikeun ngaronjatkeun jumlah hambalan saterusna 3
  • Tingkat jero cukup
    Sudut merenah tina nilai jenjang 34.3°
    staircase rélatif nyaman

    Data input
    ngangkat 2500 mm
    Panjang stairwell dina rencana 3000 mm
    rubak 800 mm
    Jumlah léngkah 10
    Léngkah pikeun nurunkeun string nu 3
    Nu ketebalan tina léngkah 50 mm
    Hambalan proyéksi 50 mm

    Dimensi léngkah
    Jangkungna léngkah 250 mm
    Léngkah jero 417 mm
    Jangkungna riser nu 200 mm

    stringer
    Panjang hareup bowstring luhur 2663 mm
    Panjang bowstring luhur full 3067 mm
    Panjang hareup string handap 1775 mm
    Panjang handapeun bowstring full 2180 mm
    Nu ketebalan tina bowstring nu 276 mm
    Jarak antara gashes dina string dina panggung 444 mm
    Sudut nilai jenjang 34.3° ti lantai





    © www.zhitov.ru