view sisi


Hareup View


View ti luhur


teken bowstring nu


léngkah gambar


Rujukan
It patali jeung amenities rumus
Tingkat jero cukup
Sudut merenah tina nilai jenjang 39.8°
Hambalan gampang

Data input
Jangkungna nilai jenjang 2500 mm
Panjang stairwell dina rencana 3000 mm
Jumlah léngkah 13
Nu ketebalan tina léngkah 50 mm
Hambalan proyéksi 50 mm

stringer
Panjang string nu 4167 mm
Sudut nilai jenjang 39.8°

Dimensi léngkah
Jangkungna léngkah 192 mm
Léngkah jero 281 mm
Jangkungna riser nu 142 mm




© www.zhitov.ru