view sisi jeung view hareup

Ukuran hateup

imah kaca area: 11.25 m2
Jumlah rumah kaca: 22.86 m3
Garis kuriling: 14 m

Wewengkon hateup jeung tembok sisi: 27.12 m2
facades area: 10.16 m2 (2 x 5.08)
Wewengkon kaca total: 37.28 m2

Panjang arc nu: 6027 mm (6 PCS)

Nu total panjang bahan tulang taleng: 77.96 m




© www.zhitov.ru