Itungan tina imah kaca semicircular

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda

Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak X
panjang Z
luhur Y
Bagean dina adul A
Bagean tembok E
Sél dina bagian D







Расчет полукруглой теплицы

imah kaca Sebutkeun dimensi di milimeter

X - lebar rumah kaca
Z - imah kaca panjang
Y - luhur

itungan rumah kaca
A - jumlah bagian nangtung dina adul
E - jumlah bagian nangtung tina tembok
D - jumlah sél dina bagian nangtung

Ku varying jumlah bagian jeung sél di antarana, urang milih ukuran optimal.
Dimensi sél bakal diitung sacara otomatis.
Sadaya dimensi dipintonkeun di imah kaca gambar.

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan nu dipikabutuh pikeun pangwangunan hiji imah kaca semicircular.
Salaku hasil itungan bisa kapanggih wewengkon jeung volume imah kaca, wewengkon kaca anak, jumlah bahan pikeun pigura, nu perimeter tina yayasan.



Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Services disadiakeun ku loka www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов