view sisi jeung view hareup

Ukuran hateup


imah kaca area: 11.25 m2
Jumlah rumah kaca: 21.38 m3
Garis kuriling: 14 m

Wewengkon kaca total: 36.36 m2
wewengkon hateup: 13.36 m2 (2 x 6.68)
Wewengkon dinding sisi: 13.5 m2 (2 x 6.75)
facades area: 9.5 m2 (2 x 4.75)

Panjang bahan tulang taleng: 122.12 m




© www.zhitov.ru