Total yayasan gambar

fittings

bahan

Wewengkon yayasan basa: 14.75 m2
Volume beton keur yayasan: 23.6 m3

Total tulangan dina tab di 4 jumlah: 442.2 m
Jajar horizontal: 132 m
bar nangtung: 211.2 m
Nu rod nyambungkeun: 99 m
sanyawa: 66
Total beurat klep nu: 392.39 kg

Wewengkon formwork: 86.4 méter pasagi
kayu: 2.16 méter kubik
atawa 145 papan panjang 6000 mm, rubak 100 mm

expenses

jumlah nu diperlukeun tina tas ti semén dina 50 kg: 166 atawa 8300 kg
Biaya semén 33200

keusik 20750 kg
Biaya keusik 6225

batu ditumbuk 29880 kg
Biaya gravel 11952

papan 2.16 méter kubik
Biaya kayu 11880

fittings 392.39 kg
Biaya tulangan 7847.8

dina total: 71104.8




© www.zhitov.ru