bagian pager bata

Nu jangkungna rukun nu 1875 mm atawa 25 runtuyan (nyokot kana akun jangkungna plinth nu)
Volume kolom 125 bata atawa 0.24 m3
Nu jangkungna bentang nu 1725 mm atawa 23 runtuyan (nyokot kana akun jangkungna plinth nu)
Lebar bentang nu 3510 mm
Volume hiji bentang 311 bata atawa 0.61 m3
Nu jangkungna plinth nu 300 mm atawa 4 runtuyan


sisi pager A

Jumlah kutub 9
Volume sadaya tulisan 1125 bata atawa 2.19 m3
Volume sadaya ngawengku 2717 bata atawa 5.3 m3
Jumlah cap 1615 bata atawa 3.15 m3
Volume bagian nu 5457 bata atawa 10.64 m3
Leyuran pikeun pilar 0.43 m3
Leyuran pikeun ngawengku 1.03 m3
Solusi keur plinth 0.61 m3
Volume beton keur yayasan 5.32 m3
Jumlah parabot keur sare keur yayasan 2.66 m3

hiber ahir bagian 3000 mm
Keur ngawengku sarua perlu: 8 kutub jeung bentang a 4375 mm atawa 9 kutub jeung bentang a 3889 mm


sisi pager B

Jumlah kutub 10
Volume sadaya tulisan 1250 bata atawa 2.44 m3
Volume sadaya ngawengku 3105 bata atawa 6.05 m3
Jumlah cap 1846 bata atawa 3.6 m3
Volume bagian nu 6201 bata atawa 12.09 m3
Leyuran pikeun pilar 0.47 m3
Leyuran pikeun ngawengku 1.17 m3
Solusi keur plinth 0.7 m3
Volume beton keur yayasan 6.08 m3
Jumlah parabot keur sare keur yayasan 3.04 m3


sisi pager C

Jumlah kutub 10
Volume sadaya tulisan 1250 bata atawa 2.44 m3
Volume sadaya ngawengku 3027 bata atawa 5.9 m3
Jumlah cap 1800 bata atawa 3.51 m3
Volume bagian nu 6077 bata atawa 11.85 m3
Leyuran pikeun pilar 0.47 m3
Leyuran pikeun ngawengku 1.14 m3
Solusi keur plinth 0.68 m3
Volume beton keur yayasan 5.93 m3
Jumlah parabot keur sare keur yayasan 2.96 m3

hiber ahir bagian 3000 mm
Keur ngawengku sarua perlu: 9 kutub jeung bentang a 4333 mm atawa 10 kutub jeung bentang a 3900 mm


sisi pager D

Jumlah kutub 5
Volume sadaya tulisan 625 bata atawa 1.22 m3
Volume sadaya ngawengku 1553 bata atawa 3.03 m3
Jumlah cap 923 bata atawa 1.8 m3
Volume bagian nu 3101 bata atawa 6.05 m3
Leyuran pikeun pilar 0.24 m3
Leyuran pikeun ngawengku 0.59 m3
Solusi keur plinth 0.35 m3
Volume beton keur yayasan 3.04 m3
Jumlah parabot keur sare keur yayasan 1.52 m3

Sakur bahan
brickwork 20836 bata atawa 40.63 m3
Leyuran pikeun pilar 11.79 m3
Leyuran pikeun ngawengku 3.93 m3
Solusi keur plinth 2.34 m3
leyuran total 18.06 m3
Beton pikeun yayasan sadaya 20.37 m3
Parabot keur sare keur yayasan sadaya 11.79 m3




© www.zhitov.ru