wewengkon plot of bentuk kompleks

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda

Skala gambar 1:       

    Dimensi taneuh
Aya di méter


pesta A B
pesta B C
pesta C D
pesta D A

sudut katuhu U








Itungan wewengkon tanah bentuk teratur


Sebutkeun dimensi dina méter

A B, B C, C D, D A - Plot Ukuran pihak
U - lokasi sudut katuhu

Hasilna, program itungan bakal nangtukeun lahan, nu sudut dipikanyaho sarta dimensi tina diagonals.



Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Services disadiakeun ku loka www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов