Вкупниот цртање спирално скалиште


Вкупниот цртање спирално скалиште

Првични податоци
Лифт 2700 мм
Дијаметар на скали 2000 мм
Внатрешен дијаметар 100 мм
Број на газишта 11
Ротацијата агол скала 450°
Дебелината на газишта 50 мм
Висина на скалник 245 мм
Агол чекор 40.9°
Должината на сцената 950 мм

Дополнителни големини на чекори
Чекор ширина 699 мм
ширина на работното парче сцената 746 мм
© www.zhitov.ru