Total tangga drawing spiral


Total tangga drawing spiral

Data Input
Dhuwur Lifting 2700 mm
Ing diameteripun saka undhak-undhakan 2000 mm
Utama Diameter 100 mm
Gunggunging anak tangga 11
amba rotasi, 450°
Kekandelan saka langkah 50 mm
Ing dhuwur saka langkah 245 mm
Tingkat Angle 40.9°
dawa ing tataran 950 mm

Ukuran tambahan langkah
Jembaré tataran 699 mm
jembaré tataran workpiece 746 mm




© www.zhitov.ru