Pitungan saka bahan roofing kanggo gendheng ngeculaké

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa

ukuran drawing 1:     

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Y
Jembar X
Overhang C
Length B

Gendheng Materials

Jembaré saka rafters S1
Kekandelan saka rafter ing S2
Ing kadohan antarane rafters S3
Jarak tempuh ing pojok gendheng S4

Jembaré saka Boards lathing O1
Kekandelan saka Boards lathing O2
Ing kadohan antarane Boards lathing R

Dhuwur sheet roofing L1
Jembaré saka sheet roofing L2
Sheet tumpang tindih (%) L3




Pitungan saka gendheng pent




Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka omah
Y - dhuwur saka gendheng
C - ukuran overhang ing
B - dawa saka gendheng

referensi

Program iki dirancang kanggo ngetung bahan gendheng pent: nomer saka materi sheet (ondulin, Nulin, slate utawa logam kothak), materi underlay (aspal, materi roofing), nomer Boards lathing lan rafters.

Ati-ati! Elinga yen program nganggep sheeting ing basis saka wilayah saka gendheng.
Contone, 2.9 kanggo 7,6 ping pingan seri sheets ing saurutan. Yen construction nyata sijine 3 larik.
Kanggo pitungan luwih akurat perlu kanggo nyuda dhuwur ing sheet kanggo gawé nomer wutuh saka larik.

Mengko bakal dadi program kapisah kanggo pitungan liyane prediktif saka roofing materi.

Lan aja lali kanggo ndarbeni bahan bangunan karo Simpenan.



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов