ukuran blumbang - tampilan ndhuwur

ukuran blumbang - Sisi

ukuran blumbang - tampilan ngarep

Wilayah lumahing saka cekungan banyu: 8 m2
Volume banyu ing kolam renang: 9.6 m3
Area sisih: 6.21 m2
Wilayah saka lumahing utama: 28.4 m2
volume ekskavasi utawa kedhukan: 19.05 m3
Volume Concrete: 8.09 m3




© www.zhitov.ru