Kalkulator pitungan katerangan saka premis

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

dawa saka kamar X
jembaré saka kamar Y
Dhuwur langit-langit Z

Ilustrasi N
Jumlah lampu L


Pitungan katerangan ruangan


Nemtokake dimensi dibutuhake meters

Y - dawa saka kamar
X - jembaré saka kamar
Z - Dhuwur langit-langit
L - Jumlah lampu
N - Tingkat pencahayaan ruangan saben 1 meter persegi


Norm kanggo tingkat katerangan N (lk)
Ilustrasi lingkungan urip
Kamar urip, ruang tamu, kamar tidur 150
Kitchens, pawon-dining, pawon 150
Anak 200
Kelas, perpustakaan 300
Koridor ing apartemen, aula 50
Storerooms, kamar sarana 300
Wardrobe 75
Sauna, ngganti kamar, kolam renang 100
Ing Gym 150
Billiard room 300
Kamar mandi, jedhing, pancuran 50
Kamar concierge 150
Tangga 20
Lantai koridor non-kediaman, lobbies, elevator lifts 30
Sepur, pit 30
Stasiun termal, kamar pompa, kamar mesin saka lift 20
Wacana utama tantangan teknis, ruang bawah tanah, loteng 20
Lift shafts 5
Lampu bangunan kantor
Kantor, kamar kerja, kantor perwakilan 300
Ruang proyek lan kamar desain, drawing kantor 500
Kantor sing wis ditulis 400
Panggonan kanggo pengunjung, panggonan para petugas 400
Reading rooms 400
Registrasi lan pendaftaran pembaca 300
Katalog maca 200
Laboratorium basa 300
Book storages, arsip, dana akses terbuka 75
Bookbinding kamar, kanthi dhaerah ora luwih saka 30 meter persegi. m 300
Panggonan kanggo fotokopi, kanthi dawane ora luwih saka 30 m 300
Pemodelan, carpentry, lan ndandani 300
Pangguna kanggo makarya karo layar lan terminal video 400
Ruang rapat, ruang rapat 200
Foyer lan vestibules 150
Laboratorium kimia organik lan anorganik 400
Laboratorium analitik 500
Bobot, termostat 300
Laboratorium ilmiah lan teknis 400
Photocells, distilasi, kaca nyebar 200
Arsip conto, panyimpenan reagen 100
Washer 300
Gambaran institusi pendidikan
Kelas, kelas, kelas 500
Auditorium, ruang kelas, laboratorium 400
Kelas komputer ilmu komputer lan fasilitas komputer 200
Kamar sinau kanggo teknis lan teknis 500
Asisten Laboratorium ing kelas 400
Laboratorium kimia organik lan anorganik 400
Lokakarya pengolahan logam lan kayu 300
Instrumental, kamar master instruktur 300
Kantor layanan jinis kerja 400
Aula olahraga 200
Pantries rumah tangga 50
Kolam renang ing jero ruangan 150
Majelis, Pemirsa Film 200
Ruang panggung ing ruang pertemuan, kamar lan kamar guru 300
Rekreasi 150
Ilustrasi kamar hotel
Biro layanan, panggonan para petugas 200
Kamar urip, kamar 150

Standar kanggo tingkat katerangan kanggo macem-macem jinis kamar dituduhake ing tabel.

Fitur.

Pitungan saka katerangan sing ditrapake ing ruangan kasebut.
Accounting kanggo koefisien katerangan kanthi dhuwur saka langit-langit.
Lampu kilat cerah siji.
Pitungan saka kira-kira daya pijar, lampu neon utawa LED.



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов