Sisi


tampilan ngarep


tampilan ndhuwur


Drawing bowstring ing


langkah drawing


Referensi
Iku cocok kanggo fasilitas rumus
Tingkat ambane cekap
Amba trep andha 39.8°
Langkah-langkah Gampang

Data Input
Ing dhuwur saka andha 2500 mm
Dawa stairwell ing rencana 3000 mm
Gunggunging anak tangga 13
Kekandelan saka langkah 50 mm
langkah nggambarake 50 mm

Stringer
Dawa saka senar 4167 mm
Amba saka andha 39.8°

Ukuran langkah
Ing dhuwur saka langkah 192 mm
Langkah ambane 281 mm
Ing dhuwur saka riser ing 142 mm




© www.zhitov.ru