Pitungan saka madegé Strip materi

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa

ukuran drawing 1:

Nemtokake jinis madegé









Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar X
Length Y
Dhuwur H
Kekandelan A
Ukuran C

Fittings

Larik horisontal G
Vertikal bar V
Ing nyambungake kesatuan Z
Pindhah S
Ing diameteripun saka tutup D

Formwork

Kekandelan saka Boards kanggo formwork T
Length Papan L
Jembaré Papan E

Komposisi saka konkrit

Bobot saben tas K
Tas 1 meter kubik beton F

Takeran beton dening bobot
semen : wedhi : ulig watu

: :

Ketik rega bahan bangunan

semen (saben tas) M
wedhi (1 ton) P
ulig watu (1 ton) B
Blackboard (1 meter kubik) W
Fittings (1 ton) N







referensi



Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka madegé
Y - panjang madegé
A - kekandelan saka madegé
H - dhuwur saka madegé
C - kadohan kanggo sumbu jembatan

A - kekandelan saka madegé
H - dhuwur saka madegé
S - langkah antarane senyawa
G - Larik horisontal
V - Vertikal bar
Z - Ing nyambungake kesatuan

Jumlah sing dibutuhake saka semen kanggo prodhuksi siji meter kubik benten konkrit ing saben cilik.

Iku gumantung ing account saka semen, account seng di pengeni ditampa konkrit, ukuran lan takeran saka pangisi.
Nemtokake ing tas.

Sampeyan ora perlu kanggo mbaleni wigatosipun disain saka omah kanggo ngetung jumlah bahan bangunan kanggo dhasar saka omah.
Amarga biaya saka madegé monolithic nerangake katelu saka cahya saka omah.

Layanan iki bakal nggampangake planning lan pitungan saka ruang paling ngisor ing ngarep. Iku bakal bantuan kanggo ngetung jumlah konkrit, pitulungan, shuttering Boards kanggo dhasar piranti Strip.

Apa bisa sinau:

Tilas saka madegé (contone, kanggo nemtokake jumlah waterproofing kanggo nutupi ing ruang paling ngisor rampung)
Jumlah konkrit kanggo dhasar lan lantai slabs utawa pouring lantai ruang paling ngisor (sing arep dadi nyenengake, nalika, amarga kasalahan dhasar ing pingan ora konkrit cukup)
Pitulungan - nomer klep, pitungan otomatis saka sawijining bobot, adhedhasar sawijining dawa lan diameteripun
Area formwork lan jumlah kajeng ing meter kubik lan ing bêsik
Wilayah kabeh lumahing (kanggo pitungan saka waterproofing ruang paling ngisor) lan lumahing sisih lan basa
Added pitungan saka biaya bahan bangunan saka madegé.

Program sing padha bakal tarik drawing saka madegé.
Mugi sing layanan bakal migunani kanggo wong-wong sing mbangun pondasi tangan, lan profesional-tukang.

Komposisi saka konkrit

Babagan lan jumlah semen, wedhi lan kerikil kanggo nggawe beton sing diwenehi referensi standar, minangka dianjurake dening manufaktur semen.
Minangka rega saka semen, wedhi, kerikil.

Nanging, komposisi saka beton rampung banget gumantung ing bagian cilik ukuran ulig watu utawa kerikil, account semen, kahanan freshness lan panyimpenan sawijining. Punika dikenal sing semen panyimpenan ingkang dipun danguaken kélangan sawijining, lan ing asor high quality semen elek kanthi cepet.

Wigati dimangerteni menawa biaya saka wedhi lan kerikil kasebut ing program kanggo 1 ton. Vendor uga ngumumake rega saben meter kubik ing wedhi, ulig watu utawa kerikil.

Babagan wedhi gumantung asal. Contone, kali wedhi luwih abot saka karir.
Siji meter kubik wedhi abot 1200-1700 kg ing saben - 1500 kg.

Karo kerikil lan rubble angel. Miturut macem-macem sumber 1 bobot meter kubik saka 1200 2500 kg gumantung saka ukuran. Rodok abot - luwih saka nggoleki.

Supaya count biaya saben ton saka wedhi lan kerikil sampeyan kudu njlentrehake utawa ebay.

Nanging, pitungan isih mbantu ngerti biaya kira-kira kanggo bangunan bahan kanggo ngisi ruang paling ngisor. Aja lali kabel liyane kanggo fitting nyulam, kuku utawa ngawut-awut kanggo mbungkus, layang saka bahan construction, biaya penggalian lan construction karya.



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов