Wilayah saka ruang lantai 12 m2
Volume saka materi lantai poto-gawe 1.11 m3

Ing dhuwur saka titik A 40 mm
Ing dhuwur saka titik B 70 mm
Ing dhuwur saka titik C 110 mm
Ing dhuwur saka titik D 150 mm





© www.zhitov.ru