Pitungan ekskavasi utawa kedhukan earthwork kanggo

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa

ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

Ambane B
Length Y
Jembar X

Nemtokake Nilai ekskavasi utawa kedhukan

Ngeduk (1 meter kubik)
Aman saka lemah (1 meter kubik)




Pitungan earthwork



Nemtokake dimensi ing meters

B - ambane saka penggalian
Y - dawa ing jugangan
X - jembaré jugangan

India earthworks - wis ngeduk jugangan madegé, swimming pool utawa blumbang, trench kanggo otonomi house negara kalen, sistem got utawa banyu Cottage.
Ing ngatur penggalian iku penting banget kanggo netepke ngedhuk volume.
Biaya ekskavasi utawa kedhukan kasusun saka galian trench utawa penggalian lan aman saka lemah. Sampeyan perlu kanggo rencana gerakan saka lapisan topsoil bumi mbokmenawa nggunakake ing Taman utawa Taman. Subur saka lemah sing digunakake kanggo gawe situs, sprei saran madegé utawa sing dijupuk off-site. Panggonan kanggo aman saka lemah ditemtokake ing advance.

Uga Wigati dimangerteni menawa prices kanggo 1 meter kubik ekskavasi utawa kedhukan asring mundhak karo ambane saka karya. Wiwit rega saka lumahing menyang ambane saka 1 meter lan 1 meter jero lan bisa beda-beda malah kaping pindho. Obah lemah asring item kapisah saka sah. Supaya ora kanggo kena expenses unforeseen stipulate kabeh ing advance karo contractor.

Coba Simpenan ing jumlah penggalian kanggo formwork nalika pouring madegé.

Manual utawa Backhoe?
Saben iki cedhak duwe Pros lan cons sing.
Nalika nggarap jugangan manual bisa digawe luwih kanthi.
Karo pegawe-kurang biaya, lan jumlah cilik saka biaya final produksi dening penggalian tangan uga kurang saka nalika nyewakake lan excavator Mesin liyane. Luwih gampang kanggo ngleksanakake kontrol ukuran lan géomètri jugangan.
Nanging, jumlah pinunjul saka lemah lan kacepetan Backhoe asring menang. Ing kasus, kaputusan nganti sampeyan.

Prosedur earthworks.
Tata letak jugangan.
Pisanan Sampeyan kudu kanggo nandhani panggonan ing jugangan utawa trench. Kanggo nindakake iki ing pegs lemah lan ari lancip nunjukaké panggonan karya. Kanggo ngontrol géomètri saka diukur tikel lorone diagonals ing mangsa ing jugangan - padha kudu cocog.

Nanging, iki cara unprofessional lan cocok kanggo menehi trenches utawa tanah datar.

Kanggo earthworks desain luwih akurat ing teknologi ing ngisor iki.
Ing sawetara saka kadohan jugangan dimaksudaké digged postingan kayu-kayuan, ing kelompok loro (castoffs). Padha nggancaraken Papan horisontal, kang narik cop. Boards nyoba kanggo ndandani ing sak tingkat karo saben liyane.
Miturut cop obah, entuk pas menehi. Iki matak-off ing mbokmenawa nggunakake lan pas formwork madegé Strip.

Ndadekke gampang tingkat karya, theodolite, laser tape langkah utawa tingkat laser.


Penggalian.
Karo lapangan banget utawa ambane owahan ekskavasi utawa kedhukan mbayar manungsa waé khusus kanggo safety earthworks. Ing kasus iki, tembok ing jugangan ora strictly vertikal, nanging karo Bias sing - kanggo nyegah shedding saka lemah.

Ing tembok lan ngisor kontrol tingkat jugangan lan alur cukup dawa.

Kontrol géometri.
Kanggo amba akurat saka 90 derajat ana siji reception. Ing segi telu karo pinggir 3:4:5 m (utawa karo pinggir sing kelipatan tokoh iki) Wis amba 90-degree. Lay ing salah siji saka amba 3 meter, ing liyane - 4 lan jarak antarane poin kudu persis 5 meter.



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов