Pitungan lemari klambi

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa

ukuran drawing 1:

Dhuwur Kabinet Y
Jembaré pager X
Ambane saka kabinèt Z
Ing dhuwur saka plinth ing C

Materi omah W
Sekat Material V
Ukuran F

Sekat P

A
Ing kadohan saka ndhuwur H


1 bagean

Rak-rak


Mbisak ayat 2

Rak-rak
Bagean 3

Rak-rak






G
N







Cara pitungan saka bahan kanggo lemari klambi

Lemari klambi kabinèt pemisahan

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Y - Dhuwur Kabinet
X - Jembar
Z - Ambane
C - dhuwur tutup workpiece
W - kekandelan materi saka kabinèt omah
V - kekandelan materi saka bagean internal
F - kadohan kanggo dibangun lawang lemari klambi

P - nomer saka sekat vertikal
A - Mezzanine Regiment liwat sapérangan bagéyan located
H - beting dhuwur mezzanine

Nemtokake jembaré bagean saka kabinèt.
Jembaré saka bagean pungkasan kabinèt ditemtokake kanthi otomatis.
Pilih nomer rak-rak ing saben bagean.
Nemtokake dhuwur ing rak-rak.
Ing kadohan saka lantai ing beting pungkasan ditemtokake kanthi otomatis.

G - nuduhake ukuran gambar
N - tampilan jumlah bagean ing gambar



Akibaté, program bakal ngetung

wilayah total bahan kabinèt awak
area total rak-rak bahan kabinèt lan sekat
area kain saka tembok mburi
nuduhake tampilan lan gambar general kabinèt
nomer lan lokasi sing soyo tambah bores (saliyane lowongan antarane tutup lan lantai kabinèt)



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов