Pitungan kothak Keramik

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa

ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembaré kothak E
Ing dhuwur saka kothak F

Length saka kamar A
Jembaré saka kamar B
Ing dhuwur saka tembok Y

Nyuda jembaré lapangan lan dhuwur

Nyuda saka tembok A1 A2
Nyuda saka tembok B1 B2
Nyuda saka tembok C1 C2
Nyuda saka tembok D1 D2

Biaya kothak saben 12 H
Jobs 1 meter2 Z







Расчет керамической плитки


Nemtokake ukuran perlu ing kothak lan jedhing

E - Jembaré kothak.
F - Ing dhuwur saka kothak.
A - Dawa saka jedhing.
B - Jembaré saka kamar.
Y - Ing dhuwur saka tembok.
Kothak Keramik
kothak
Saka wilayah wall bisa nyuda wilayah sing ora njaluk mati karo Keramik kothak.
Iki bisa dadi lawang kanggo tembok jedhing kanggo padusan utawa jog perlu kanggo dhewe.
Wilayah iki ditemtokake dhewe kanggo saben tembok.
Akibaté, program bakal ngetung wilayah lan nomer Keramik kothak utawa porselin.
Kasile dituduhake kanggo saben tembok kapisah lan ing total kanggo kabeh jedhing.
Dawa ing kabeh lapisan kanggo ngira nomer grout.
Ukuran kursi tanpa pagawean.
Dawa saka Boards skirting, njupuk menyang akun panggonan tanpa pagawean.
Tembok keliling.

Driving panel jedhing

Tokoh wis kui adhedhasar panel diagram exemplary kapisah kanggo saben tembok.
Rencana diwenehi kanggo Assessment visual mbikak lan nglereni kothak.
Iki bakal bantuan nemtokake cara mbikak sampah.

Yen sampeyan nemtokake rega kothak Keramik lan biaya karya instalasi sawijining, program bakal ngetung biaya kira-kira saka ndandani jedhing.

Elinga yen tuku kothak luwih karo wates cilik.
Utamané yen sampeyan bakal dilakoni dhewe madhep.
Produk ing macem-macem pihak bisa beda-beda rada ing werna lan pola.



Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
Service diwenehake dening www.zhitov.ru
© Дмитрий Житов