Total tangga gambar


Hareup View



Dimensi léngkah

Ukuran bagian string


View ti luhur


Léngkah

Rujukan
It patali jeung amenities rumus
Tingkat jero cukup
Sudut merenah tina nilai jenjang 36.2°
Hambalan gampang

Data input
Jangkungna nilai jenjang 2500 mm
Panjang stairwell dina rencana 3000 mm
Lebar tangga 900 mm
Jumlah léngkah 12 + wewengkon
Nu ketebalan tina léngkah 50 mm
Hambalan proyéksi 50 mm

Sudut nilai jenjang 36.2°

Dimensi léngkah
Jangkungna léngkah 192 mm
Léngkah jero 313 mm
Jangkungna riser nu 142 mm

Area sadaya tingkat 3.375 m2
Wewengkon platform material 1.665 m2

Jumlah propil logam
Bowstring 11199 mm
wewengkon 5240 mm
Total 16439 mm




© www.zhitov.ru