Llogaritje pa pagesë e sasive te materialeve të ndërtimit
Kalkulatori per ndërtim

Ndërtimi i një kalkulator në faqen tuaj


Si për të vendosur një makinë llogaritëse ndërtimore në faqen tuaj te internetit.
Kopjoni dhe ngjisni në faqen tuaj te internetit është një nga versionet e kodit
Kur ju klikoni në butonin për të hapur shërbimin në faqen tuaj.


Alternativë 1 (tekst)
Llogaritja e materialeve të ndërtimit

Alternativë 2 (buton)

Button Gjerësia

Alternativë 3 (faqe të ndryshme duke filluar)
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
settings

Rezultatet e hapura llogaritjes

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Instaloni shërbim në faqen tuaj.
Është e lirë.
Kalkulatori per ndërtim
www.zhitov.ru © 2007 - 2017