Sipërfaqja e plotë e mureve 29.15 m2
Madhësia e dritareve 0.96 m2 (1 pc)
Area Dyer 1.52 m2 (1 pc)
Zona e mureve në funksion të dyerve dhe dritareve 26.67 m2
Rrethues 11 m

Madhësia e një roll 5 m2
Gjatësia e blades 2.8 m
Si shumë blades në një listë 3 pc
Mbetje nga çdo listë 1.6 m
Numri i webs në 2.8 m ~18 pc

Ajo duhet rrotullon të letër-muri Vetëm 6 pc
Mbetjet 3.33 m2 ose 0.67 rrotull

© www.zhitov.ru