Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Изградба на калкулатор на вашиот сајт


Како да се постави изградба калкулатор на вашиот сајт.
Копирајте го и ставете на вашата веб-страница е една од верзиите на кодот
Кога ќе кликнете на копчето за да отворите услуга на вашиот сајт.


Опција 1 (текст)
Заснована на услуги материјали

Опција 2 (копчето)

Ширина копчето

Опција 3 (различни почетна страница)
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017