Калкулатор фитинзи 1

Првични податоци

Дијаметар на арматура 12 мм
Број на барови 10 парчиња
Должината на барови 6 м

Резултира

Вкупната тежина на засилување 53.24 килограми
Вкупната должина на арматурата 60 м
Обемот на засилување 0.007 кубни метри
Тежина од еден метар фитинзи 0.887 килограми
Тежината на еден бар засилување 5.324 килограми
Вкупната вредност 1064.84
© www.zhitov.ru