Bangunan kalkulator ing situs



Cara nyetel Kalkulator Gedung ing situs sampeyan
Ngatur tampilan tombol.
Pilih kalkulator wiwitan.
Ngowahi teks tombol kasebut.
Salinan lan paste kode sing ditampa ing situs sampeyan.
Ngeklik tombol bakal mbukak layanan ing situs.
text

width
height
padding-top
padding-right
padding-bottom
padding-left
font-family
font-size
font-color
background-image
background-size
background-color
border
border-color
border-radius

start page
Klik ing banner kanggo mriksa

Kalkulator India Petungan Online



 


Yen sampeyan ngganti kode iki, operasi sing bener ora dijamin.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.