Area kebak tembok 29.15 m2
Ukuran windows 0.96 m2 (1 Bêsik)
Pintu Area 1.52 m2 (1 Bêsik)
Wilayah ing tembok ing tampilan saka lawang lan jendhela 26.67 m2
Keliling 11 m

Wilayah siji muter 5 m2
Dawa ing glathi 2.8 m
Minangka akeh glathi ing muter 3 Bêsik
Turahan saka saben muter 1.6 m
Jumlah webs ing 2.8 m ~18 Bêsik

Sampeyan ngirim nggulung saka wallpaper Total 6 Bêsik
Sisa 3.33 m2 utawa 0.67 muter





© www.zhitov.ru