Total andha drawing


Ukuran langkah


jurusan

Stringer


Tingkat support


Referensi
Iku cocok kanggo fasilitas rumus
Tingkat ambane cekap
Amba trep andha 39.8°
Langkah-langkah Gampang

Data Input
Ing dhuwur saka andha 2500 mm
Dawa stairwell ing rencana 3000 mm
Jembaré saka undhak-undhakan 900 mm
Gunggunging anak tangga 13
Kekandelan saka langkah 50 mm
langkah nggambarake 50 mm

Dawa ing andha senar 3812 mm
Ing kadohan saka awal saka senar nganti support page saka ndhuwur 56 mm
Langkah soyo tambah ndhukung 293 mm
Jumlah saka materi kanggo ndhukung senar single 2240 mm
Amba saka andha 39.8°

Ukuran langkah
Ing dhuwur saka langkah 192 mm
Langkah ambane 281 mm
Ing dhuwur saka riser ing 142 mm
Area kabeh tingkat 3.285 m2




© www.zhitov.ru