Ukuran kamar
Wilayah kamar 24 m2
Kebutuhan iluminasi kamar 7200 lumen (lm)
Lampu kilat cerah siji 1200 lumen (lm)

Kekuwatan peralatan
Lampu Mentol Lampu 6 PC. ing 12 watt = 72 watt
utawa
Lampu senter 6 PC. ing 30 watt = 180 watt
utawa
Lampu pijar 6 PC. ing 120 watt = 720 watt




© www.zhitov.ru