Lathing


tampilan ndhuwur


Ndeleng ing sisih X

Ndeleng ing sisih Z


Rafters ing sisih X

Rafters ing sisih Z


Rafters ing igo


Area gendheng 59.93 m2
Dawa saka eaves 25667 mm (25.67 m) (7333+5500+7333+5500)
Skates Length 23367 mm (23.37 m) (5842*4)

Ukuran rafters
Details 1. 5842 mm - 1 PC.
Details 2. 5842 mm - 1 PC.
Details 3. 5842 mm - 1 PC.
Details 4. 5842 mm - 1 PC.
Detail 5. 4220 mm - 2 PC.
Detail 11. 4220 mm - 2 PC.
Detail 6. 3500 mm - 2 PC.
Detail 12. 3500 mm - 2 PC.
Detail 7. 2780 mm - 2 PC.
Detail 13. 2780 mm - 2 PC.
Detail 8. 2059 mm - 2 PC.
Detail 14. 2059 mm - 2 PC.
Detail 9. 1339 mm - 2 PC.
Detail 15. 1339 mm - 2 PC.
Detail 10. 619 mm - 2 PC.
Detail 16. 619 mm - 2 PC.
Detail 17. 4612 mm - 2 PC.
Detail 21. 4612 mm - 2 PC.
Detail 18. 3515 mm - 2 PC.
Detail 22. 3515 mm - 2 PC.
Detail 19. 2419 mm - 2 PC.
Detail 23. 2419 mm - 2 PC.
Detail 20. 1322 mm - 2 PC.
Detail 24. 1322 mm - 2 PC.
Total dawa ing rafters 128907 mm (128.91 m)
Volume kajeng kanggo rafters 0.97 m3


Dimensi saka Boards lathing
(Party X)

Sawetara 1 7333 mm
Sawetara 2 6834 mm
Sawetara 3 6334 mm
Sawetara 4 5834 mm
Sawetara 5 5334 mm
Sawetara 6 4835 mm
Sawetara 7 4335 mm
Sawetara 8 3835 mm
Sawetara 9 3335 mm
Sawetara 10 2836 mm
Sawetara 11 2336 mm
Sawetara 12 1836 mm
Sawetara 13 1336 mm
Sawetara 14 837 mm
Sawetara 15 337 mm

Dimensi saka Boards lathing
(Party Z)

Sawetara 1 5500 mm
Sawetara 2 5172 mm
Sawetara 3 4843 mm
Sawetara 4 4515 mm
Sawetara 5 4187 mm
Sawetara 6 3859 mm
Sawetara 7 3530 mm
Sawetara 8 3202 mm
Sawetara 9 2874 mm
Sawetara 10 2545 mm
Sawetara 11 2217 mm
Sawetara 12 1889 mm
Sawetara 13 1561 mm
Sawetara 14 1232 mm
Sawetara 15 904 mm
Sawetara 16 576 mm
Sawetara 17 247 mm


Total dawa Boards 212757 mm (212.76 m)
Volume kajeng kanggo battens 0.53 m3




© www.zhitov.ru